MENNESKENE

Det er godt å gi og få hjelp.

Vi møter mennesker på det mest sårbare. Det er en tillitserklæring. Her kan du lese hvordan vi som kollegaer ser hverandre, og du har mulighet til å bli litt bedre kjent med oss også.

VÅRE VERDIER

Trygghet | Empati | Kvalitet

Vi er omsorgsfulle mennesker som tror på gode relasjoner. Med vår erfaring kan vi være med på å skape et så personlig og verdig farvel som mulig. For å få til det må vår innsats og service være på topp, slik vi selv ville satt pris på i en slik sårbar situasjon.

Her er vi som møter dere på kontoret. Vi jobber tett med hverandre og følger dere fra start til slutt. Alle er vi veldig glade i jobben vår, det å få lov til å hjelpe mennesker i sorg er mest av alt meningsfullt.

Sammen med oss har vi et lite team som hjelper oss både med minnesamvær, vaktordninger og ellers alt det er behov for slik at vi kan tilrettelegge for alle ulike ønsker pårørende måtte ha.

Vi er bevisst tilliten som vises oss, og er klar over at det er svært få som har erfaring med planlegging av en begravelse eller bisettelse. Derfor husker vi på det som er viktig, og vi gjør vårt ytterste for å gi trygghet, hjelp og råd med store og små oppgaver rundt et dødsfall.

quotes_ny2

Ingen mennesker

er like –

Hver gravferd

er helt unik

Lene Andersen

Lene er kontorets solstråle. Med sin morsomme og tørre humor passer hun på at vi på kontoret har en fin balanse. Treffer du henne så vil hun smile, lett engasjere seg og finne de beste løsningene. Hun er alltid blid, imøtekommende og har alltid tid til deg. Lene liker orden og har oversikten på kontoret. Med kunnskap og nysgjerrighet holder hun byrået oppdatert på en grundig, effektiv og nytenkende måte. Hun er både ærlig og bestemt, men har alltid hjertet på rett plass.

Lenes fritid blir brukt sammen med venner og på kafébesøk. Som instruktør på treningssenter får hun trent fra seg, og skulle det bli tid til overs får hun også med seg noen TV-serier og dokumentarer. I tillegg er hun over middels interessert i interiør, fiffig teknologi og hunden sin.

Terje Dalen Hansen

Terje er utrolig flink med mennesker og veldig lett å prate med. Han engasjerer seg raskt og er flink til å tenke helhetlig og kreativt. Terje har stort sett jobbet med begravelser hele livet, og er svært glad og dyktig i jobben sin. Han er en allsidig kar, så ofte er Terje å se ute på kirkegården med gravstell eller montering av gravstein. I tillegg er han kontorets «husmann», som både lager mat og vafler, vanner blomster, lufter (utover det som er vanlig) og sorterer til både glede og noen ganger frustrasjon for oss andre.

Fritiden er stort sett full av aktiviteter enten det er turer i friluft eller engasjement i Porsgrunn Rotary klubb. Han koser seg med barna og hunden sin.

Kenneth Azi Knudsen

Kenneth er kontorets mest tålmodige. Møter du ham, så vil du oppleve ham som en veldig behagelig, rolig og kunnskapsrik mann. Kenneth har jobbet i begravelsesbyrået i veldig mange år og han er god på det meste. Han har et ekstra talent når det kommer til å ta bilder, lage programmer og minnebøker. Han har også en lun humor som vi setter stor pris på når han treffer «blink» på akkurat de riktige stedene.

På fritiden er Kenneth veldig glad i fysisk aktivitet (et multitalent), og han er ekstra fornøyd dersom han får løpt seg en tur, spilt tennis eller en runde golf. Når det ikke lar seg gjøre er et spill på Ipadèn en god nummer to. Han koser seg med familien sin, men er også svært glad i turer med gutta til det store utland, eller å reise på jakt.

Lise Marie Gusfre

Lise elsker jobben sin, og stiller opp på stort og smått. Hun er supereffektiv, ordentlig og nøye, og passer på at alt er på stell. Stadig kommer hun innom kontoret med kaker og underholder oss med en god dose humor. Hun er den mest musikalske av oss og spiller både orgel og piano.

På fritiden er Lise svært engasjert i Odd Fellow. Hun er sosial med både venner og familie. Du kan se Lise på verandaen både morgen og kveld, der elsker hun å sitte i solen og bare nyte stillheten eller fuglekvitter.

LOGO

Vakre og trygge rammer for et omsorgsfullt, personlig og verdig siste farvel. Innenfor eller utenfor boksen.

VÅR VISJON

‘Det lille ekstra’